Met Me Lab beweeg,
groei en leer je!
Programma’s voor je werk, rust en persoonlijke groei

Over Me Lab

Inspiratie, focus en beweging

Wij zijn Sija en Gertie en hebben elkaar leren kennen in een eerdere baan. We hebben ons allebei jarenlang als belangenbehartigers met veel plezier ingezet voor thema’s waarmee we de wereld een beetje kunnen verbeteren.

Samen werken wij met veel liefde aan mooie programma’s en ons platform Me Lab. Me Lab staat voor een plek voor jezelf en met elkaar. Met programma’s voor je werk, rust en persoonlijke groei, op welk punt je ook staat in je leven of carrière.

De gedachte achter Me Lab

WIJ GELOVEN DAT ALS JE GOED DOET VOOR JEZELF, JE OOK VEEL GOEDS KUNT DOEN VOOR DE WERELD.

Doen wat je leuk vindt. Jezelf zijn. Ontspannen. Niet alleen in het werk, maar ook in het dagelijks leven. Dat is niet altijd even makkelijk. Bijvoorbeeld door drukte in je baan, zorgen voor familie en al het andere wat tegenwoordig tijd vergt.

En op het moment dat je leven plotseling verandert door een diagnose of chronische ziekte voelen je talenten en drijfveren of gewoon doen wat je leuk vindt, misschien wel heel ver weg.

Ook wij weten hoe lastig het kan zijn om echt te kiezen, jezelf te ontwikkelen binnen en buiten het werk en je -op tijd- even terug te trekken. En ook hebben we zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om jezelf te hervinden na een diagnose. En weer nieuwe energie en vertrouwen in de toekomst te krijgen.

Ons verhaal

Jezelf zijn, groeien en nieuwe ruimte ontdekken, zijn van grote waarde. Net als je hoofd leeg maken en ontspannen. Want welke veranderingen jou, je werk of jouw leven ook maar raken.. je nieuwsgierigheid, creativiteit, veerkracht, goed voelen én doen, geven je daarvoor kracht en energie! We helpen je graag hierbij. Met mooie programma’s en een plek voor jezelf en met elkaar: Me Lab.

Dus of je nou meer rustmomentjes wenst, jezelf wilt ontwikkelen in of naast je werk, je jouw hartsroute wilt ontdekken of dat je zin hebt om je dromen en ambities te vervullen met of na een ziekte. Wij maken met veel liefde programma’s met voor jouw persoonlijke en professionele groei. Met meer rust en creativiteit. Én met ruimte voor jouw passies en drijfveren. Verras jezelf en luister met de programma’s van Me Lab naar je hoofd, hart en je gevoel. Dan ga je van nieuwe paden ontdekken naar doen!

Sija de Jong

Sija is de enthousiasteling. Ze houdt ervan om mensen te stimuleren en je te prikkelen om te gaan doen wat je echt zelf wil.

Want voor je het weet raast het leven aan je voorbij, zonder dat je je eigen talenten volledig hebt benut. Hoe fijn is het om elke dag bezig te zijn met iets dat dicht bij jou ligt en dat je ook graag doet!

Sija heeft ruim 25 jaar ervaring als manager, belangenbehartiger en adviseur in diverse branches en is sinds 2022 effortless coach.

Ze houdt van theater, samen zijn met haar man en kinderen en wandelen met de hond. En geniet van de dagelijkse verrassingen als een spontaan gesprek of de zon die doorbreekt.

 

Gertie Korevaar

Gertie is de creatieveling. Ze houdt van verhalen vertellen en maakt je graag enthousiast om iets nieuws uit te proberen. Want er is zoveel leuks te leren en te ontdekken in het leven. Het geeft inspiratie, nieuwe perspectieven en energie.

Gertie heeft ruim 15 jaar ervaring als strategisch adviseur en belangenbehartiger in binnen- en buitenland en werkt als communicatieadviseur.

Ze is gek op steden, lopen in de natuur en maakt graag foto’s. Ze woont samen met haar vriend in een kleurrijk huis, houdt van schrijven en leest heel graag.

 

Wil je meer lezen over en van ons?

Regelmatig schrijven we blogs. Over Me Lab, maar ook over wat ons bezighoudt, onze eigen persoonlijke en professionele groei en onze ervaringen met het leven en werken met een (chronische) ziekte.

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om ons te volgen? Of heb je interesse in onze thema’s en wil je weten wanneer er een nieuw blog online staat? 
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
We houden niet van regelmaat en spam. Maar we houden er wel van dingen met je te delen die we interessant of inspirerend vinden.

Als je je hiervoor aanmeldt met je e-mailadres, dan gaan wij hier zorgvuldig mee om. En we gebruiken jouw gegevens alleen voor deze nieuwsbrief. 

Je kunt je trouwens ook op elk moment weer afmelden, geen probleem!