Kom in beweging en ontdek

jouw eigen Me Lab!

Gangmakers programme

Gangmakers®

Je hoofd leegmaken terwijl je buiten beweegt. Even opladen, tijd voor jezelf en uit het hier en nu. Zo belangrijk!
Wil jij elke dag wel zo’n momentje? Dan is het Me Lab programma gangmakers® in je mail echt wat voor jou!

We hebben een verrassend programma voor je in petto! Met elke dag een ander vertrekpunt. Creativiteit, focus, houding, ontspanning tot inspiratie voor het weekend; alles komt langs.

Kortom, wij zorgen 4 weken lang voor gangmakers® zodat jij elke dag ontspannen kunt genieten van je wandeling of rustmomentje.

Bestel snel! 
Dan word je aankomende maandag wakker met een gangmaker® in je mailbox!

Sterrenstof

Ben jij een ambitieuze vrouw die werk en leeft met een (chronische) ziekte? Of heb je een diagnose gehad waardoor je nu anders naar je werk, ambities en dromen kijkt? En wil je jezelf verder ontwikkelen en graag samen met anderen? Dan is het programma Sterrenstof dat Me Lab nu ontwikkelt, echt iets voor jou!

Sterrenstof is een programma voor ambitieuze vrouwen dat bestaat uit 6 modules en 6 weken duurt. Natuurlijk met veel ruimte voor jezelf. En met elkaar, want er is per keer plaats voor 6-8 mensen, die net als jij sterrenstof hebben gekregen door een (chronische) ziekte.

Wil je meer weten?

hartsroute

Hartsroute

Droom je al een poosje van iets nieuws, in of naast je werk? En heb je het gevoel dat er meer in jou zit of ben je nieuwsgierig naar wat jou nou echt drijft? Ontdek dan met Me Lab jouw hartsroute! Een programma dat je helpt om echt (iets) te veranderen terwijl je gewoon jezelf kunt zijn. Want als je goed doet voor jezelf, kun je ook veel goeds doen voor de wereld. Daarom is de Hartsroute een verrassende ontdekkingstocht naar jouw kern, jouw ziel en jouw hart.

Hartsroute is een individueel onlineprogramma dat bestaat uit 5 modules en die je gewoon online kunt volgen. Hoe meer tijd je neemt voor jezelf, hoe meer je uit het programma haalt. Dus geen haast, je kunt alles doen op jouw moment en in jouw tijd.

Wil je meer weten over het programma Hartsroute?