Voor jezelf en met elkaar

Foto met Gertie en Sija van Me Lab. We staan buiten. Blij dat we met elkaar Me Lab zijn gestart.

En toen was er ineens Me Lab. Nou ja, ineens..

Wij (Gertie en Sija) hebben bijna 4 jaar lang nauw samengewerkt.
We deden projecten samen, schreven veel, verzonnen ideeën die we dan ook zelf uitvoerden, moesten net als iedereen af en toe deadlines tackelen en reisden voor werk ook af en toe samen naar het buitenland. We spraken over banen, dingen die ons privé raakten of energie gaven en hadden regelmatig de slappe lach. Kortom, we leerden elkaar goed kennen in het werk en erbuiten.

Maar toen werden we ex-collega’s.

En spraken we alsnog regelmatig af. Bijpraten met een lunch, een etentje of borrel. Maar toen drie jaar geleden corona begon, was dit niet meer mogelijk. We begonnen elkaar te bellen. In de coronatijd gingen onze gesprekken meer en meer over persoonlijke ontwikkeling. Hoe je groeit door van alles in het leven, werk en wat er verder allemaal gebeurt in de wereld. Waar je plezier van krijgt, je passies en talenten. En vooral ook de ongelofelijke meerwaarde die het voor ons had om af en toe stil te staan en bewust hiermee om te gaan.

Op zoek naar inspiratie in de coronatijd

We inspireerden elkaar met boeken, artikelen, documentaires, inzichten en filmpjes. Dat was niet alleen leerzaam en inspirerend maar gaf ook veel plezier. We creëerden al snel onze eigen momentjes in de week en dat maakte nadenken over persoonlijke ontwikkeling leuk. Net als veel andere mensen gingen wij ook wandelend bellen en dat gaf een extra dimensie aan onze gesprekken. Wat een beetje frisse lucht en beweging doen!

Keuze voor Me Lab

Al wandelend en bewegend, boden de gesprekken ons een nieuw perspectief. Waar we eerder spraken over banen en onze eigen ontwikkeling, ging het nu over wat we met elkaar zouden kunnen betekenen. En dan voor anderen – met de dingen die ons hart raken. We werden steeds enthousiaster om onze inspiratie en kennis door te geven en te delen met anderen. En vanuit die hartswens zijn we begonnen met Me Lab. Voor jezelf en met elkaar. Oftewel, een plek waar je jezelf kan ontdekken, en samen met anderen.

Een verandering komt nooit alleen.

Voor ons allebei veranderde er veel na de keuze voor Me Lab. Het nieuwe perspectief betekende voor Sija dat ze haar baan heeft opgezegd. “Ik heb ruimte gegeven aan mezelf voor het ontwikkelen van mijn intuïtieve talenten maar ook het ondernemerschap. En het heeft ertoe geleid dat ik de opleiding tot Effortless Coach ben gaan doen. Want het dagelijks bezig zijn om mensen te helpen met inzicht in hun zelfbewustzijn zodat ze een prettiger leven krijgen, vind ik geweldig en magisch. En mijn leven is compleet veranderd. Dit was niet gebeurd als ik niet wekelijks met Gertie contact had over onze passies en ambities.”

De keuze voor Me Lab viel voor Gertie in een periode die toch al bol stond van verandering. “Ik was net voor corona verhuisd naar een nieuwe stad, we zaten vol in de verbouwingsplannen van ons huis en door corona keek ik ook anders naar mijn baan, waarvoor ik non-stop alleen thuis werkte achter de computer. De keuze voor Me Lab voelde als vrijheid. Zelf kiezen voor samenwerken met Sija, direct iets betekenen voor anderen en ik ontdekte met Me Lab een uitlaatklep voor m’n creativiteit en inspiratie. Kortom, er vielen veel dingen op hun plek. En nog een jaar later heb ik naast Me Lab ook een baan gevonden die beter past bij mij en mijn interesse in mensen, hun drijfveren en ontwikkeling.”

Gangmakers®!

Onze ervaringen, kennis en ideeën gebruiken we nu voor het maken van 3 bijzondere programma’s. En het 1e programma ‘gangmakers’ is nu af!

Het is volledig gebaseerd op hoe we zelf zijn begonnen. Wandelend, bewegend en denkend. 4 weken lang vind je elke dag als je wakker wordt een gangmaker in je mail! Voor voor een rustmomentje of een wandeling met inspiratie.

Buiten is zo’n fijne plek om iets nieuws te ontdekken! En je doet sowieso iets goeds voor jezelf met bewegen in de frisse lucht. En elke dag bieden we je iets anders met onze gangmakers®: creativiteit, focus, houding, ontspanning en inspiratie voor het weekend.

Momentje of voor jezelf of met elkaar?

Het mag allemaal! Geniet van de rust, een goed gesprek of het leegmaken van je hoofd in een pauzewandeling. Maakt het nieuwsgierig? Kijk dan vooral of de gangmakers wat voor jou zijn!

Over de andere programma’s die we nu aan het ontwikkelen zijn, schrijven we snel in onze volgende blogs. Kom dus af en toe even terug! Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We vinden het sowieso hartstikke leuk als je ons blijft volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *